(+358)45 266 8665

Hieronnat + sauna

Hieronta saunan jälkeen voi olla erityisen rentouttava ja nautinnollinen kokemus. Sauna auttaa rentouttamaan lihaksia, laajentamaan verisuonia ja lisäämään verenkiertoa, mikä tekee hieronnasta entistä tehokkaamman. Tässä on yleiskuvaus hieronnasta saunan jälkeen:

1. Saunominen: Aloita saunomisella. Vietä saunassa tarpeeksi aikaa saadaksesi kehosi lämpenemään ja rentoutumaan. Saunan lämpö auttaa avaamaan ihohuokosia ja pehmentämään lihaksia.

2. Juominen: Muista juoda riittävästi vettä saunassa oleskelun aikana, jotta vältät kuivumista ja nestehukkaa.

3. Valmistelu: Kuivaa itsesi huolellisesti ja pukeudu mukavaan kylpytakkiin tai pyyhevaippaan.

4. Hierontahuoneeseen: Siirry hierontahuoneeseen ja keskustele hierojan kanssa tarpeistasi ja toiveistasi. Voit valita erilaisia hierontaöljyjä tai voiteita, joilla hieronta suoritetaan.

5. Hieronta: Hieronta suoritetaan tavallisesti lämpimässä ja rauhallisessa ympäristössä. Hieroja käyttää erilaisia tekniikoita rentouttaakseen lihakset, poistaakseen jännitystä ja edistääkseen verenkiertoa. Lämmöt ihon alla voivat auttaa lihaksia rentoutumaan syvemmin.

6. Rentoutuminen: Rentoudu hieronnan aikana. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja anna hierojan työn rentouttaa kehoasi ja mieltäsi.

7. Juominen jälkeen: Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda vielä enemmän vettä, koska saunominen ja hieronta voivat poistaa kehostasi nestettä.

Hieronta saunan jälkeen voi auttaa parantamaan lihasten joustavuutta, lievittämään stressiä ja edistämään yleistä hyvinvointia. Se on erityisen suosittu tapa rentoutua ja hoitaa itseään kylmien sääolosuhteiden jälkeen, kun saunomisesta tulee erityisen virkistävä kokemus. Muista valita koulutettu hieroja, jolla on kokemusta saunahieronnasta, ja keskustella heidän kanssaan mahdollisista terveysrajoituksista tai erityistoiveista ennen hieronnan aloittamista.