(+358)45 266 8665

Palautus hoidot

“Palautushieronta” viittaa hierontahoitoihin, jotka on suunniteltu erityisesti auttamaan kehoa palautumaan fyysisestä rasituksesta, harjoittelusta tai urheilusuorituksesta. Tällaiset hieronnat pyrkivät vähentämään lihasjännitystä, edistämään verenkiertoa ja parantamaan lihasten joustavuutta nopeamman toipumisen ja suorituskyvyn parantamiseksi. Palautushieronnalla voi olla erilaisia tavoitteita, ja se voi sisältää erilaisia hierontatekniikoita. Tässä on yleiskuvaus palautushieronnasta:

1. Ennen Harjoitusta:

  • Ennen fyysistä aktiviteettia hierontaa voidaan käyttää lihasten lämmittelyyn ja valmisteluun.
  • Hieroja voi käyttää nopeita liikkeitä ja kevyttä hierontaa parantaakseen verenkiertoa ja valmistaa lihaksia liikuntaan.

2. Harjoituksen Jälkeen:

  • Usein palautushieronta suoritetaan heti harjoituksen jälkeen. Tämä auttaa vähentämään lihasten jännitystä ja maitohappojen poistumista.
  • Hierojan käyttämät tekniikat voivat vaihdella, mutta ne sisältävät yleensä syvähierontaa, venyttelyä ja puristuksia lihasten palautumisen edistämiseksi.

3. Lymfaterapia:

  • Palautushieronta voi myös sisältää lymfaterapiaa, joka auttaa poistamaan kuona-aineita ja turvotusta kehosta.

4. Liikkuvuus ja Joustavuus:

  • Hieronta voi auttaa parantamaan lihasten joustavuutta ja liikkuvuutta, mikä voi auttaa välttämään vammoja ja parantamaan suorituskykyä.

5. Rentoutuminen:

  • Palautushieronta auttaa myös rentoutumaan ja vähentämään stressiä, mikä on tärkeää kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Palautushieronta voi olla hyödyllinen urheilijoille ja liikunnasta kiinnostuneille, jotka haluavat edistää nopeampaa toipumista ja ylläpitää kehon optimaalista suorituskykyä. Hierontaterapeutin kanssa tehtävä yhteistyö voi auttaa määrittelemään parhaiten yksilölliset tarpeet ja tavoitteet palautushieronnan suhteen. Hieronta on tehokas tapa hoitaa ja huoltaa kehoa erityisesti intensiivisen liikunnan tai urheilusuorituksen jälkeen.

Palvelu suoritetaan yleensä hieronnan yhteydessä.